PRINCE2 Practitioner examen oefenen

PRINCE2 Practitioner

Neem nu een gratis proefaccount!

Aanbieding PRINCE2 Practitioner:

PRINCE2 Practitioner (2017) examen oefenen
van € 82,50 voor € 43.50
PRINCE2 Practitioner examen oefenen
PRINCE2 examen oefenen
 • 3 maanden toegang tot PRINCE2 Practitioner oefenexamens (2017)
 • 4 volledige proefexamens
 • vragen zoals op het examen
 • download 'PRINCE2 Basics'
 • online PRINCE2 referentie
 • examen support materiaal
Examen oefenen van € 82.50 voor € 43.50( inc. BTW)

Examenvragen biedt een prima mogelijkheid om veel te oefenen met examenvragen voor de EXIN-examens. Je kunt oefenen per onderwerp van de stof of een proefexamen samen laten stellen. Ook biedt men een samenvatting van de stof. Ik heb er voor mijn examen BISL en TMAP veel aan gehad!

Petra S. - Applicatiebeheerder EZIS at BovenIJ Ziekenhuis

Over PRINCE2® Foundation

De PRINCE2® Foundation Module richt zich op het domein van projectmanagement. Kennis van PRINCE2® op foundation niveau biedt de professional een goede basis om deel te nemen in projecten waar volgens PRINCE2 wordt gewerkt.

PRINCE2® Practitioner Examen

Het doel van het examen is de deelnemer in staat te stellen aan te tonen dat hij de PRINCE2 principes, processen, thema's en rollen begrijpt.

 • Het Practitioner examen maakt gebruik van multiple choice vragen, waarbij de deelnemer voor iedere vraag het antwoord moet kiezen uit een aantal mogelijkheden, waarvoor het juiste antwoord vaststaat.
 • Er worden twee soorten multiple choice vragen gebruikt:
  1. 'Standaard klassieke' OTQ's, waarin één optie moet worden gekozen uit vier mogelijkheden.
  2. Overeenkomst' multiple choice vragen: de kandidaat moet items in de ene lijst met items in een tweede lijst verbinden. Er is maar één juist antwoord op elk vraagitem, maar de opties uit de tweede lijst kunnen één keer, meerdere keren (in de meeste gevallen) of helemaal niet worden gebruikt.
 • Er is minstens één vraag over elk PRINCE2-principe om ervoor te zorgen dat elk principe wordt getoetst.
 • Er zijn acht vragen (punten) over PRINCE2-principes, en daarom wordt er één principe (willekeurig) getest in twee vragen.

Het examen is open boek

PRINCE2 boeken

Het standaardboek voor PRINCE2 is "Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2". Dit is het officiële manual waarin PRINCE2 tot detail wordt beschreven. Zeker nodig bij het afleggen van het examen PRINCE2 Practitioner, en een goede aanvulling op "PRINCE2 Basics" voor het Foundation examen.

Managen van Succesvolle Projecten met PRINCE2
Axelos - EAN: 9780113312252